Overige

Tip: vraag een aantal babydozen aan

Zodra je een baby krijgt en dat in allerlei systemen bekend wordt krijg je allerlei aanbiedingen, folders en andere GBR (‘goedbedoelde rotzooi’ ;)). Maar, nieuwsgierig en wellicht hebberig als ik ben heb ik toch een aantal gratis babydozen aangevraagd. Zoals bijvoorbeeld die van de Ouders van Nu of van Wij.

In de dozen zitten vaak eerdergenoemde folders maar ook een aantal samples van producten die je wel of niet graag gaat gebruiken. Zo doe ik nu al 7 maanden met het flesje Inoli badolie dat in één van de dozen zat. Superfijn spul. Ook kwamen de eerste spenen die we gebruikten uit een doos. En wat er eigenlijk ook altijd wel in de dozen zit is een klein potje Sudocrem. En geloof me, die ga je gebruiken. Bij bijna iedere keer dat je je baby gaat verschonen. Ook proefverpakkingen luiers of lieve knuffeltjes kunnen er in zitten. En soms zélfs een biertje 😉

Het is een fijne manier om eerst wat producten uit te proberen voordat je je geld uitgeeft aan grotere verpakkingen. Want wellicht zijn voor jouw baby het ene merk luiers fijner dan de ander. Of is hij gevoelig voor een bepaald soort crème. Of jij vind zelf een bepaald product toch minder prettig dan je dacht. Nu kun je eerst proberen, dan kopen. Of niet.

Kortom, het is best de moeite waard om er een paar aan te vragen. Kijk bijvoorbeeld in dit overzicht van alle gratis dozen welke dozen je nog meer kunt aanvragen. Of check hier onder het kopje ‘Babydozen’ een aantal handige linkjes. Let wel even op; bij sommige dozen moet je ze bij een bepaalde winkel ophalen. Dus check even of dat haalbaar is voor jou.

Ken je iemand voor wie deze blog ook interessant kan zijn? Deel ‘m dan vooral!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.