Slapen

Tip: slaapcoach volgen voor betere slaap

Zoals eerder ook verteld heb ik in het begin een klein ‘foutje’ gemaakt, ik hield me niet aan de juiste wakkertijd voor M. In plaats daarvan volgde ik een leeftijdgebonden schema uit een boek in de veronderstelling dat dat wel zou kloppen. Helaas met als gevolg iedere dag een oververmoeide baby. Tot ik op Instagram een account tegenkwam van een slaapcoach. Daar las ik over het begrip ‘wakkertijd’. Die ben ik gaan toepassen en het continue oververmoeide kind was verdwenen. Hmm, daar zat dus iets van waarheid in…

Slaapcoach

Naast het onderwerp wakkertijd kwam ik meer waardevolle tips tegen en werd ik nieuwsgierig. Ik heb meerdere slaapcoach accounts opgezocht om zo nog wat meer onderzoek te doen. Ik besloot de volgende te volgen:

Slaaptips voor babys

Snuggles and dreams

Taking Cara Babies

Baby sleep answers

Helping babies sleep

Slaapkops

Stuk voor stuk geven ze gratis tips op Instagram, komt er iedere week een Q&A voorbij en bieden ze betaalde producten & diensten die je verder kunnen helpen.

Slaapgids

Zo kocht ik een slaapgids voor de leeftijd 4 – 8 maanden en heb ik onlangs de ‘Vroege vogel gids’ aangeschaft gezien M áltijd voor 6 uur wakker is. Wallen tot op mijn knieën.

Die gids kocht ik eerst van Slaaptips voor baby’s; er staat een goede uitleg in, praktische tips, schema’s, eigenlijk alles wat je nodig hebt per leeftijd. Ze geeft alle info heel praktisch beschreven in een digitale pdf. Heel fijn.

Toch was ik ook heel benieuwd naar de gids van Snuggles and Dreams. Zij deelt namelijk ook haar eigen struggles en legt uitgebreid uit. Dus heb ik ook haar digitale gidsen aangeschaft. Met name de ‘vroege vogel’ gids is een aanrader, dit is een digitaal platform waar je naast een gids ook een video, checklist en logboek kunt vinden.

Ik ben haar adviezen nu aan het toepassen in de hoop dat M gaat slapen tot een uur of 6:30. Fingers crossed!

Hoe slaapt jouw baby? En heb jij nog waardevolle tips?

Ken je iemand voor wie deze blog ook interessant kan zijn? Deel ‘m dan vooral!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.