Samenwerken

Op www.tipsvoorbabys.nl deel ik mijn tips & ervaringen als ‘first time mom’. Alle onderwerpen komen aan bod: voeding, slapen, ritme, reizen, verzorging, ontwikkeling, fijne producten, etc., etc. Alles wat je kunt bedenken, waar je als moeder / ouder tegenaan loopt beschrijf ik. Daarbij vertel ik vanuit mijn eigen ervaring en vul ik die aan met feitelijke informatie uit onderzoek. Ik vind het namelijk belangrijk om zo compleet mogelijk te zijn om de lezer dat ‘eindeloze gegoogle’ te besparen. Daarnaast is mijn mening enkel mijn mening. En met baby’s geldt dat je vooral moet doen wat bij jullie past.

Er zijn heel veel ‘mamablogs’. En wat maakt tipsvoorbabys.nl dan anders dan al die andere ‘mamablogs’? Het onderwerp is echt alleen het kind, het gaat niet over ouderschap, het moeder zijn, de zwangerschap, etc. Ik vind het belangrijk dat andere moeders / ouders iets hebben aan de tips of zich herkennen in de verhalen.

Ontstaan van Tips voor baby’s

Toen onze zoon, M, er eenmaal was (Jan ’20) vond ik mezelf eindeloos terug op Google. Iedere vraag of onzekerheid die ik had probeerde ik via Google op te lossen. Daar kwam ik er al snel achter dat er veel wordt gezegd maar dat ik eigenlijk altijd met vervolgvragen achter bleef. En precies dát wil ik mijn lezer besparen. En daarom vertel ik niet alleen uit eigen ervaring maar doe ik ook onderzoek naar de onderwerpen waar ik over schrijf.

Ook vraag ik professionals om hun kennis te delen als het gaat om onderwerpen waar ik zelf geen of weinig ervaring mee heb. Zo geeft Slaapcoach Anneke regelmatig antwoord op slaapvragen en heeft Misa van Zeg het met je handjes meer verteld over babygebaren.

Samenwerken?

Zie jij een samenwerking wel zitten? Laat het me vooral weten. Ik sta overal voor open en in overleg kunnen we samen mooie dingen doen en een grote groep mensen bereiken. Denk aan het reviewen van producten, het schrijven van een artikel, winacties, er is van alles mogelijk. Wel moet het product of de dienst passen bij mij en bij mijn doelgroep.

Stuur me vooral een berichtje om te overleggen of vraag vrijblijvend mijn mediakit aan voor meer informatie contact@tipsvoorbabys.nl.

Gastblogs

Er is altijd ruimte voor gastblogs op Tips voor baby’s. Dus heb jij een (niet commercieel) baby onderwerp waar je graag over schrijft, is het relevant voor mijn lezers en kun je een uniek artikel aanleveren van minimaal 600 woorden? Let me know! Je kunt er twee linkjes naar je eigen site in kwijt en ik deel het artikel ook op social media.

Persberichten

Ik vind het leuk om op de hoogte te houden geworden van nieuwe producten of leuke events in de categorie baby/kind/mama. Je mag me dan ook altijd een vrijblijvende uitnodiging sturen of een persbericht via contact@tipsvoorbabys.nl.

Samenwerkingen

Tips voor baby’s heeft al een aantal leuke samenwerkingen gehad, met o.a.:

samenwerken
samenwerken
samenwerken
samenwerken
samenwerken
samenwerken
Ingrid Vreijsen

KvK nummer: 83896775 | BTW nummer NL003887563B03